10 Φεβ 2010

ΠΑΣΟΚ κατά Ραγκούση για τον Καλλικράτη

Σε σφυροκόπημα εναντίον του σχεδίου Καλλικράτης του υπουργείου Εσωτερικών κατέληξε άτυπη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που έγινε προχθές το μεσημέρι στην Ιπποκράτους και η οποία δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Την Πέμπτη το πρωί τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ειδοποιήθηκαν από το γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σ. Ξυνίδη να είναι στις τρεις το μεσημέρι στην Ιπποκράτους για μία άτυπη -χωρίς τον Γ. Παπανδρέου- συνεδρίαση του οργάνου, ώστε να οργανωθεί ο διάλογος στις τοπικές κοινωνίες για τον Καλλικράτη.

Στην αρχή ο γραμματέας του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ συνάντησε αρνήσεις από στελέχη που του έλεγαν ότι δεν επιθυμούν να μετάσχουν σε συνεδριάσεις χωρίς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν αποδέχονται τον όρο άτυπη συνεδρίαση κ.ο.κ. Τελικά η σύσκεψη ξεκίνησε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Κατά πληροφορίες, υπήρξε έντονη κριτική από τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου για τον τρόπο με τον οποίο προωθεί τον Καλλικράτη ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης. Ο ίδιος βεβαίως εκείνη την ώρα βρισκόταν στο συνέδριο της ΕΝΑΕ και γι' αυτό εκείνος που τα άκουσε ήταν ο κ. Ξυνίδης.

6/2/2010, αναδημοσίευση του inews.gr